Temps per disfrutar en familia, on puc anar?

Família

El temps és or!“, diuen. Però jo el què trobo és que, atrafegats amb el dia a dia, no li traiem la brillantor.

Crec que tots estarem d’acord que a diari l’espai compartit amb els fills i parella és una logística pura, necessària però buida de contingut. No trobes a faltar un espai on no necessitis fer res, només estar amb els teus i compartir passejades, una sobretaula, una sessió de jocs de taula…? tot sense haver de cuinar ni fer llits. No hi firmes?

Quan compartim temps amb els avis que no sigui per anar a buscar els nens a l’escola i que els cuidin mentre treballem? No t’agradaria jugar una partida d’escacs amb l’avi? o escoltar el conte de la iaia mentre tu també en gaudeixes?

Aquesta és precisament la nostra missió a Emphasis. Et facilitem l’espai amb habitacions còmodes ja siguin dobles, triples o quàdruples. També cuinarem per tu i la teva familia amb productes saludables i ecològics de temporada.

Tenim capacitat per a 21 persones.

Deixa’ns cuidar-te. Comparteix temps amb la parella, fills, oncles i ties, avis i sogres… t’oferim una experiència familiar enriquidora.

A més a més, et podem fer propostes pel Berguedà per complementar l’estada. Des de participar en una bicicletada, visitar les mines de cercs i veure el museu dels dinosaures, fins a propostes de temporada com anar a buscar bolets, fer una excursió en kayak pel pantà de la Baells o tocar neu i baixar en trineu als Rasos de Peguera.

Consulta’ns!