Reserva ara

Contacta

Carrer de la Creu 61
Casserres, Berguedà

639 313 852 /
93 822 59 07
emphasis@emphasiscasserres.com

La informació que ens facilitis serà tractada per Emphasis Caserres, per tal de tractar les teves dades per atendre la seva sol·licitud. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial. Les dades no es cediran a tercers excepte què hi hagi una obligació legal. Pots exercir els teus drets a emphasis@emphasiscasserres.es


Com arribar

Les activitats es fan a la sala Heura i a la cuina del restaurant. Heura ens ofereix un espai per fer tallers per a petits i grans, per fer-hi sessions de ioga i meditacions, cursos de coaching per a petits grups, etc.

Segons la programació, es faran tallers de cuina per a grans i petits per poder-vos acostar cada vegada més a aquesta alimentació bàsica que ens aporta tot el seu benefici. A la cuina es fan els cursos d’alimentació vegetariana, energètica i de salut.

A Emphasis t’oferim la possibilitat de fer moltes activitats externes, com ara les que es programen setmanalment a la comarca o bé les caminades per l’entorn, ideals per alliberar cames i pensaments.

Sessions per grups, Emphasis té un objectiu clar que és donar-te eines através dels cursos i tallers per poder crèixer. També oferim l’espai perquè hi facis les teves activitats particulars o de grup.

 Ep!! Reserva la casa sencera aquest estiu. Emphasis et facilita el retrobament familiar o amb amics.

Consulta’ns