Book now

Contact

De la Creu 61 Street
Casserres, Berguedà

639 313 852 /
93 822 59 07

  The information you provide us will be treated by Emphasis Casserres, in order to treat your information to meet your request. The data provided will be preserved while maintaining the business relationship. The data will not be ceded to third parties except for a legal obligation. You can exercise your rights at emphasis@emphasiscasserres.es


  Com arribar

  Les activitats es fan a la sala Heura i a la cuina del restaurant. Heura ens ofereix un espai per fer tallers per a petits i grans, per fer-hi sessions de ioga i meditacions, cursos de coaching per a petits grups, etc.

  Segons la programació, es faran tallers de cuina per a grans i petits per poder-vos acostar cada vegada més a aquesta alimentació bàsica que ens aporta tot el seu benefici. A la cuina es fan els cursos d’alimentació vegetariana, energètica i de salut.

  A Emphasis t’oferim la possibilitat de fer moltes activitats externes, com ara les que es programen setmanalment a la comarca o bé les caminades per l’entorn, ideals per alliberar cames i pensaments.

  Sessions per grups, Emphasis té un objectiu clar que és donar-te eines através dels cursos i tallers per poder crèixer. També oferim l’espai perquè hi facis les teves activitats particulars o de grup.