Reserva ahora

Contacta

Carrer de la Creu 61
Casserres, Berguedà

639 313 852 /
93 822 59 07

La información que nos facilite será tratada por Emphasis Casserres, a fin de tratar tus datos para atender su solicitud. Los datos proporcionados se conservarán mientras se mantenga la relación comercial. Los datos no se cederán a terceros salvo que exista una obligación legal. Puedes ejercer tus derechos a emphasis@emphasiscasserres.es


Com arribar

Les activitats es fan a la sala Heura i a la cuina del restaurant. Heura ens ofereix un espai per fer tallers per a petits i grans, per fer-hi sessions de ioga i meditacions, cursos de coaching per a petits grups, etc.

Segons la programació, es faran tallers de cuina per a grans i petits per poder-vos acostar cada vegada més a aquesta alimentació bàsica que ens aporta tot el seu benefici. A la cuina es fan els cursos d’alimentació vegetariana, energètica i de salut.

A Emphasis t’oferim la possibilitat de fer moltes activitats externes, com ara les que es programen setmanalment a la comarca o bé les caminades per l’entorn, ideals per alliberar cames i pensaments.

Sessions per grups, Emphasis té un objectiu clar que és donar-te eines através dels cursos i tallers per poder crèixer. També oferim l’espai perquè hi facis les teves activitats particulars o de grup.

El énfasis le da el reencuentro familiar o con amigos, tiene toda la casa este verano!

Contáctenos