L'entorn

El Berguedà

Emphasis està situat al Berguedà : a una hora de la ciutat de Barcelona ,a una hora de Puigcerdà i  a 20 minuts de les pistes d’esqui de Rasos de peguera.

També es troba molt proper de dues pistes d’esqui de renom, a una hora de les pistes d’esquí de la Molina i a 50 minuts de la Masella.
La comarca t'ofereix moltes activitats en un entorn natural . Pots visitar www.visitbergueda.cat

Enllaços d’interes d’interés:

Et podem organitzar la teva estada 

Dinosaures de Fumanya

Les mines de carbó de Fumanya, són un paratge d’interès indubtable. L’extracció minera d’aquesta zona va deixar al descobert una paret amb un conjunt de petjades de dinosaures de fa 65 milions d’anys.Visita el museu dels dinosaures i tallers. Ideal per nens. A una distència de 30 minuts de l’hotel
Saber-ne més
Saber más
Reservar

Colònia Pons

El Centre d’Interpretació de l’Església de la Colònia Pons, a través de tres espais museïtzats, dóna a conèixer el paper que va jugar l’Església en la consolidació del sistema de colònia industrial a Catalunya.
Saber-ne més
Saber más
Reservar

Museu Mines de Cercs

Situat a la colònia minera de Sant Corneli, mostra com es vivia i es treballava en una mina de carbó i mitjançant un ferrocarril miner, es visiten 450 m de la galeria Sant Romà. Ideal per nens . Distancia a 20 minuts de l’Hotel.
Saber-ne més
Saber más
Reservar

Tren de ciment i Jardins Artigas

El recorregut del Tren del Ciment es realitza a través de diferents llocs d’interès turístic de la zona, entre els quals cal remarcar l’exposició de vehicles de transport, ubicada a la mateixa estació de la Pobla de Lillet. Destí als Jardins Artigas Descobreix els Jardins Artigas, dissenyats per Antoni Gaudí a principis del segle XX. L’obra […]
Saber-ne més
Saber más
Reservar

Colònia Vidal

La visita ens permet copsar com es treballava i es vivia en una colònia industrial de principis del segle XX. A través d’un recorregut guiat pels antics espais de la colònia es pot fer un viatge apassionant al passat. Visita guiada. Distancia a 15 minuts de l’Hotel.Durada de dues hores
Saber-ne més
Saber más
Reservar

Granja Apropament a la natura

Un espai on tocar i conèixer els animals de ben a prop. Al centre podreu fer una visita guiada i interactiva amb els animals  amb monitors especialitzats.Ideal per nens de totes les edats. Durada  2 hores. Distancia de l’hotel a 20 minuts.
Saber-ne més
Saber más
Reservar

També t'oferim

Lloguer de bicicletes
Lloguer de raquetes de neu
Servei de taxi
Picnics per fer sortides