Reserva ara

Coaching professionals

Emphasis ofereix als professionals un espai on impartir els seus cursos, conferències o tallers de manera fácil i sostinguda.

Et proporcionem un espai a on es pot descansar amb habitacions amb llits de vicoelàstics per la comoditat del descans, amb llençols de cotó, doble coixí , Tv i climatització individual.  Un espai a on et proporcionem el menjar de qualsevol tipología ( flexivegeteriana, vegeteriana , vegana o omnívora), adaptat als teus horaris. L’Espai Heura és una sala de 60 m≤ amb paviment de fusta i capacitat per a 35 persones ideal per les teves activitats. Esta dotada per fer formacions amb taules i cadires inclòs material audiovisual; projector i equip de música amb altaveus per la sala.  Pots descobrir els nostres espais aquí.

També t’oferim la possibilitat de fer moltes activitats externes, com ara les que es programen setmanalment a la comarca o bé les caminades per l’entorn, ideals per alliberar cames i pensaments.
Retirs

Emphasis et vol donar eines per al teu creixement en forma de cursos, tallers i activitats periòdiques.

Les activitats es fan a la sala Heura i a la cuina del restaurant.

A Emphasis t’oferim la possibilitat de fer moltes activitats externes, com ara les que es programen setmanalment a la comarca o bé les caminades per l’entorn, ideals per alliberar cames i pensaments. Sessions per grups, Emphasis té un objectiu clar que és donar-te eines através dels cursos i tallers per poder crèixer.

També oferim l’espai perquè hi facis les teves activitats particulars o de grup.

Els espais

Espai cuina
És el millor espai de la casa. Oberta al menjador és ideal per fer tallers de cuina i molt útil per tots aquells retirs que requereixin de cuiner. També et podem preparar els menús amb una cuina vegetariana, vegana o omnívora. Treballem amb productes de proximitat, sempre que es pugui, ecològics o de l’hort en funció de la temporada.

La cuina està equipada amb tota mena d’utensilis, robots de cuina, forn de convecció, neveres, i material de plats i coberts. La cuina dóna directament al jardí de la casa a on poder fer un brunch o una infusió, o fer els àpats.
Espai Heura
L’Espai Heura és una sala de 60 m≤ amb paviment de fusta ideal per fer dansa, ioga i altres activitats.

Té una capacitat per fer ioga de 13 persones i 35 persones assegudes en formació. Està dotada de calefacció, aire condicionat i amb molta llum natural acompanyada amb il·luminació regulable per moments de relaxació. També és un espai dotat per fer formacions amb taules i cadires inclòs material audiovisual; projector i equip de música amb altaveus per la sala.
Espai oci
Emphasis t'ofereix espais dins de la casa per poder descansar de l'activitat, terrassa, hort etc i tambe t'ofereix el seu entorn tranquil per passejades a la natura. 

Al jardí podreu gaudir de l’aire lliure i de les vistes que ofereix de la comarca.
Espai descans
Emphasis disposa de cinc habitacions que poden ser dobles, triples o quàdruples amb lavabo i dutxa a l’interior de cada habitació. Cada habitació té el seu sistema de calefacció independent i aire condicionat.

Els llits són de viscoelàstics per mantenir la màxima comoditat al teu descans. Disposem de llits de viatge pels menuts.