El repte de viure el confinament amb nens

Si alguna cosa ha quedat pal·lesa arrel del confinament és que podem arribar a tenir molt temps lliure a casa. I això, quan hi ha nens, significa molt de temps per fer multitud d’activitats.

Segurament alguns us trobeu com jo: he passat de ser la propietària d’un hotel, a exercir el rol de mare a disposició les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Cada cop que s’acaba una activitat els meus fills em miren i pregunten ‘què fem ara?‘ o bé ‘què puc fer?‘.

A mi, en aquests moments, m’entra angoixa al pit i penso… ‘i jo?’

Com m’imagino que heu fet tots vosaltres, he acabat buscant tot tipus de pàgines on pugui trobar idees de manualitats per fer, vídeos per practicar l’anglès… un horror tot plegat!

També vaig fer un horari. La meva intenció era assegurar que hi hagués temps per a tot i per a tots. Diuen que tenir uns horaris i rutines és important per mantenir un bon equilibri. També he de reconèixer que segurament la flexibilitat no és el meu fort. El que sé segur és que ha estat un gran repte com fer la gestió de tot plegat!

Després de prop d’un mes a casa, he arribat a algunes conclusions. Una d’elles és que el més important no és la programació feta, sinó adaptar-se en tot moment amb el màxim de respecte a l’altre.

A més a més, aquests dies, observant com juguen els meus fills, els seus raonaments i la imaginació que desprenen, m’ha fet reflexionar. Potser m’he perdut molt de tot plegat.

Així doncs, aquest blog crec que pot ser una bona eina per compartir reflexions i conclusions on vaig arribant. Alhora que idees en positiu per portar tot allò que us oferim a Emphasis a casa vostra.