RESILIÈNCIA

Bonica paraula que t’ajuda a afrontar situacions inestables, canviants.

Quan vàrem crear Emphasis, era per un pròposit de posar a disposció de la gent, un espai amb molt de moviment per què s’hi vivíssin experiències agradables de creixement personal, professional i amb família. Un  lloc per compartir allò que el nostre dia a dia tenim camuflat a sota l’alfombra , per estar tant absorvits  a la rutina. Per aportar presència en moments amb els nens, amb els amics , amb la parella , amb un mateix.

Alhora , el projecte era per oferir un coneixement de l’alimentació saludable , através dels tallers de cuina i del propi restaurant.

La tercera pota del propòsit d’Emphasis és el descans , relax , gaudi de la comarca, de les habitacions , de les vistes , de la lectura …..

Emphasis ha passat per diferents fases a on s’ha anat adaptant al contexte que s’ha trobat , com un infant que es va fent gran i es  modula en funció de l’etapa.

Ara, en aquest contexte tan especial , hem tornat a canviar la pell com un camaleó , per què toca espais de familia , amics , grups petits i amb intimitat.

Emphasis obra les seves portes a que disfrutis de totes les seves instal.lacions per tú  i per tant s’exposa com a casa rural.

Potser d’aqui un temps , tornarem  a canviar , però mai, mai , canviarà el seu propòsit.

t’hi esperem