Coronavirus: oportunitat per fer un retir a casa

En aquests moments, l’hostal Emphasis es troba tancat com la majoria de petits negocis. No obstant, segurament el confinament també és un bon moment per extreure conclusions i aprenentatges d’aquesta experiència.

En primer lloc, és evident que la por i la incertesa estan molt presents en el meu nou dia a dia. Ara bé, un dels treballs que se’ns dubte he fet ha estat emportar-me l’essència d’Emphasis a casa i tenir-la ben present.

Un dels valors fonamentals del nostre allotjament és compartir moments en família. I en especial, gaudir dels àpats amb els de casa, cosa a vegades difícil en un dia a dia atrafegat. Aquests dies tenim més temps, i podem passar plegats aquests petits moments que després potser trobarem a faltar.

A més a més, des d’Emphasis també treballem per omplir la taula amb aliments el més saludables possibles. I ara més que mai, amb poques calories, que l’activitat és poca!

Fins ara, a l’hostal hem après a negociar el temps per un mateix i el temps per compartir. A l’hostal Emphasis hem creat espais per ambdós moments. Però a casa és una altra cosa! El confinament ens pot servir per buscar aquests espais a casa i crear noves rutines.

Per la meva part, una part d’aquest temps que m’ofereix aquesta situació a casa també em permet reflexionar com millorar Emphasis. Des de com oferir un millor tracte o servei, fins a fórmules per incorporar a la carat encara més els productes locals. Com jo, aquests petits comerços i productors es troben en una situació de vulnerabilitat i caldrà recolzar-nos mútuament.

Així doncs, tot i trobar-nos en una situació que no hauríem volgut mai, segur que també ens podrà aportar canvis i noves reflexions que poden ajudar-nos de cara al futur!