Per fer dentetes: visita el Berguedà des de casa

Visita el Bergueda des de casa

Com a bons amants de la natura, des de l’hostal Emphasis no podríem estar més enamorats de la nostra comarca. Per això sempre recomanem que vinguis a descobrir l’enorme potencial que té. Malauradament, com que aquests dies no és possible, et proposem una alternativa: visita el Berguedà des de casa.

Sabem que no és ben bé el mateix. Però és una bona forma de començar a planificar tot allò que pots fer en les teves properes escapades: senderisme, kayak, visitar les fonts del Llobregat, fantàstics exemples d’art romànic o banyar-se enmig d’un riu.

El Berguedà és una comarca ben especial. Al cor de Catalunya, a poc més d’una hora de Barcelona. T’ofereix un turisme de qualitat, amb espais naturals poc concorreguts, alhora que una àmplia oferta en cultura i oci.

És una zona especialment recomanada per famílies amb nens. Amb zones com el Parc Natural del Cadí-Moixeró com a element destacat, i rodejat de molts altres indrets amb història, us permetrà endinsar-vos a la natura amb recorreguts fàcils i adaptats al vostre perfil.

Si vols descobrir-ne una mica més, et recomanem visitar la pàgina Visit Berguedà on trobaràs un ampli ventall de tot allò que pots fer aquí dalt. I un cop t’hagis decidit, no et preocupis, nosaltres t’ajudem a organitzar la teva escapada!