Retir de Silenci, música i interioritat: un espai i temps per a tu

Aquest cap de setmana passat vam realitzar un retir conduït pel Natxo Tarrés a Emphasis. Al ser un grup reduït, es va poder treballar molt subtilment i establir forts lligams entre tots els participants. Se’ns dubte, tres dies que van ser un regal per a tots.

Algunes de les participants van arribar amb certes incomoditats pel que podrien trobar-se. Però en van sortir empoderades, amb ganes i fortes per enfrontar-se als reptes del dia a dia. Ara disposen de noves tècniques per plantar-hi cara: l’actitud amb que es miren la vida i com hi treballen.

Moltes gràcies Natxo i Un per la vostra alegria, sabiesa, cançons i música a la vora del foc amb una simple guitarra i múltiples veu, i per totes les dones valentes per buscar solucions, espais on es treballa en un punt de silenci.

Un regal.

 Ep!! Reserva la casa sencera aquest estiu. Emphasis et facilita el retrobament familiar o amb amics.

Consulta’ns