Retir de Silenci, música i interioritat: un espai i temps per a tu

Aquest cap de setmana passat vam realitzar un retir conduït pel Natxo Tarrés a Emphasis. Al ser un grup reduït, es va poder treballar molt subtilment i establir forts lligams entre tots els participants. Se’ns dubte, tres dies que van ser un regal per a tots.

Algunes de les participants van arribar amb certes incomoditats pel que podrien trobar-se. Però en van sortir empoderades, amb ganes i fortes per enfrontar-se als reptes del dia a dia. Ara disposen de noves tècniques per plantar-hi cara: l’actitud amb que es miren la vida i com hi treballen.

Moltes gràcies Natxo i Un per la vostra alegria, sabiesa, cançons i música a la vora del foc amb una simple guitarra i múltiples veu, i per totes les dones valentes per buscar solucions, espais on es treballa en un punt de silenci.

Un regal.