Compartir experiències amb amics

Fa uns dies, em va trucar la Núria demanant si podien venir a celebrar que una amiga es casa. Volien fer quelcom diferent, més íntim. Així doncs, mans a l’agulla per oferir activitats a mida: un curs de cuina, una clase de ioga, un taller, una sortida amb bicicleta pel Berguedà…?

La proposta de la cuina li va encaixar ja que la núvia li agrada.

Dit i fet! vàrem organitzar un taller de cuina de bon matí. Després d’un cafè i amb els davantals lligats, comença el taller. Entre rialles i feina vam acabar amb un dinar i una estona a la terrassa per gaudir de bromes per compartir.

I és que això és Emphasis: un espai per compartir!

Gràcies, Núria, per confiar amb nosaltres.

Ens agrada organitzar esdeveniments i celebracions a mida. En el nostre espai íntim i acollidor ens assegurem que aquest dia sigui especial, tal i com l’havies imaginat.