Compartir un espai amb la familia, amb comoditat i natura

Fa uns dies, la Laura ens va plantejar que volia celebrar el seu aniversari amb la familia més propera. Eren 16 persones. Buscava un lloc còmode on els fessin el menjar i així poder gaudir del temps plegats: avis, fills i nets.

Amb molta il·lusió, van fer de l’hotel casa seva i van disfrutar del seu cap de setmana al màxim. Mirant-los veies com, de tant en tant, es troben a faltar aquells moments d’estar amb els teus i compartir moments de joc que el dia a dia ens pren.

Va ser molt divertit, i també van combinar-ho amb visites a alguns dels espais del Berguedà com les mines de Cercs, entre d’altres. Observeu-los i de ben segur que us vindran ganes de venir a compartir temps amb familia!

Si ho desitgeu, us acompanyarem amb tot allò que necessiteu. Som experts en fer del temps en família tot un tresor.

Gràcies, Laura, per l’experiència i les fotos cedides.