Natura amb família o amics: bicicletada per conèixer el Berguedà

Tens ganes de respirar aire fresc tot fent un xic d’esport? Ara que arriba el bon temps, et recomanem pujar a conèixer el Berguedà tot fent una ruta en bicicleta. La comarca ofereix rutes per a tots els nivells i edats. Així, amb els nostres guies, tant pots venir amb la família i fer una passejada tranquil·la, com amb els amics i buscar una ruta de més intensitat.

Pràcticament tothom qui puja al Berguedà per gaudir de la naturalesa, repeteix. Hi ha muntanyes icòniques com el Pedraforca o pobles tan concorreguts com La Pobla de Lillet. Però també hi ha un número interminable de camins i rutes que permeten descobrir una natura molt més salvatge i poc transcorreguda. Una gran manera de fer-ho és dalt d’una bicicleta.

L’experiència que us oferim des d’Emphasis és personalitzada amb guies absolutament enamorats tant de la bicicleta, com de la comarca. Adapten la sortida al perfil del grup per gaudir del cap de setmana. Així doncs, no us heu de preocupar per si la ruta serà massa intensa per vosaltres. Només haureu de pensar en gaudir-ne.

Les rutes en bicicleta poden ser al llarg del riu Llobregat, dins el Parc Natural Cadí-Moixeró o en molts altres indrets que ofereix el Berguedà. Amb el bon temps, també us podeu acostar-se a rierols i gorgs d’aigua. Així, podreu refrescar-vos tot fent una parada per descansar.

A més a més, si no tens bicicleta o prefereixes no haver-la de portar, te’n facilitem nosaltres.

Reserva el teu cap de setmana, i nosaltres t’ajudarem a omplir-lo d’experiències!