Maridatge de formatges locals amb vins ecològics i biodinàmics

T’agrada el formatge? I el vi? Tenim l’activitat perfecte per a tu! El proper 13 de març vine a gaudir d’un maridatge de formatges i vins ecològics i biodinàmics a Emphasis, a partir de les 19.45h.

Aquesta activitat vol ser una experiència pels teus sentits gustatius i socials. En primer lloc, en Pep Anglès de Llepadits ens presentarà una mostra de formatges artesans, de km.0 i qualitat del Bages i Berguedà. A aquest expert, la seva història personal i la passió pel producte l’impulsa a emprendre projecte deixant enrere la seguretat.

Per altra banda, en Marc Martín de Distribució de Vins ho acompanyarà de vins ecològics i biodinàmics de gran qualitat. Tots ells pensats i seleccionats per cada formatge.

Així doncs us oferiran una autèntica experiència al catar ambdós productes de la mà. Unions pensades per transportar-vos a través de les sensacions i records gràcies al maridatge de formatges i vins de la terra.

A més a més, en acabat, s’oferirà un sopar pels qui desitgin allargar l’experiència. Se servirà a base de fondues i una taula d’embotit local.

La degustació tindrà un preu de 35€ per persona, mentre que el sopar de fondue tindrà un suplement de 15€ per persona.

Pots reservar la teva plaça a través del formulari de contacte o trucant-nos al 639 313 852. T’hi esperem!