Jocs de Taula en Família al Berguedà

Tens ganes de compartir una estona plegats, sense tecnologies pel mig? Us proposem una escapada de cap de setmana gaudint d’una sessió de jocs de taula en família.

Moltes famílies es plantegen si els seus fills passen masses hores davant d’una pantalla. Però alhora, els oferim alternatives per distreure’s i compartir temps amb nosaltres?

Per omplir aquest buit, Kaburi Rol-Games volen ajudar-nos a aprendre jocs de taula innovadors de tots colors. I és que ens acostaran una bona mostra del bo i millor que ofereixen en els 500 metres quadrats de la seva botiga a Barcelona. Són uns autèntics experts en el joc amb més de 300 propostes a la seva botiga.

Per això, el proper cap de setmana 21 i 22 de març passaran les tardes a Emphasis. Serà una molt bona oportunitat per conèixer noves propostes i posar un color diferent al cap de setmana. És una activitat ideal per a totes les edats: tindrem jocs tant pels més menuts de la família com pels més grans.

Les sessions començaran a les 15.30h i s’allargaran fins aproximadament les 19h. A més a més, durant tota la tarda hi haurà servei de cafeteria.

Ja podeu reservar la vostra taula, o una habitació amb els paquets de mitja pensió i allotjar-vos amb nosaltres. Us hi esperem!