Experiència d’orientació amb amics o família

Tens ganes de posar a prova les teves capacitats d’orientació? No hi ha millor manera per fer-ho que al Berguedà! Per això, t’oferim una experiència d’orientació a la muntanya per famílies o grups d’amics.

Es tracta d’una forma totalment diferent d’explorar la naturalesa alhora que us divertireu. I és que amb un objecte tan simple com un mapa pots passar una bona tarda d’aventures.

Aquesta activitat es pot realitzar amb o sense guia, en funció del grup i l’experiència prèvia. Els grups més aventurers i amb més experiència, tenen a l’abast circuits d’orientació més llargs i amb més dificultat. Si en canvi vols venir amb els petits de la família, et podem oferir un guia. Així, si en algun moment no trobeu la direcció correcta, us ajudarà amb alguna pista.

Això si, sigui quina sigui la fórmula escollida, se’ns dubte descobriràs noves perspectives i racons del Berguedà. Deixa’t perdre pels boscos, i troba el destí ocult que et marcarem! Si vols venir a provar-ho, no dubtis en escriure’ns o trucar-nos.