Manualitat: fem una escala?

Són les 16h i, aquests dies a casa, significa que és l’hora de les manualitats. Avui toca decoració. A la vora de la llar de foc hi ha alguns troncs i pinyes que es poden servir per fer una petita escala. Un dels objectius és poder tenir una mica de naturalesa dins de casa, especialment aquests dies que no en podem sortir!

Es tracta d’una activitat ben senzilla i fàcil de fer, ideal per nens. Es pot fer amb una hora o dues amb elements ben fàcils d’aconseguir.

Quins materials calen?

  • troncs de diferents mides
  • corda
  • pinyes
  • fotos, flors i altres elements per poder-la personalitzar

I així ens posem mans a l’obra! El primer que caldrà fer és ordenar els troncs. El més curt ha de quedar a dalt de tot i el més llarg, abaix. En funció de l’ús que se li vulgui donar a l’escala, també és bon moment per procurar que els troncs estiguin el més nets possible.

Un cop tenim l’escala organitzada sobre la taula, podem unir els troncs amb la corda. Una manera força fàcil és lligar el pal amb la corda i fer-hi un petit nus. Ara bé, si teniu cola o silicona a casa, també és una bona opció.

Finalment, ja només quedarà decorar la nostra escala. Nosaltres hi hem enganxat flors i pinyes amb silicona, però també es pot fer amb una mica de fil. Si deixem espais lliures, podrem fer servir l’escala per penjar-hi tot tipus d’objectes. Per exemple, mocadors, collarets, o fins i tot draps de cuina!

I aquí teniu el nostre resultat! Nosaltres ho farem servir purament de decoració a l’habitació de la meva filla petita, així que hi hem afegit uns quants elements naturals per portar una mica més l’exterior a l’interior.