Segona edició – Retir: Silenci, música i interioritat amb Natxo Tarrés

Retir «en silenci, música i interioritat» amb Natxo Tarrés.

Només feia falta el Natxo i la nova família que s’aniria formant aquest cap de semana a l’Emphasis. Combinant allotjament còmode i una bona alimentació, les condicions han estat les ideals perquè cadascú realitzés un intens treball personal.

La cuina va ser tota vegetariana, a partir de productes locals i ecològics. Començant amb un bon esmorzar tipus buffet amb melmelades fetes a casa, cereals ecològics, fruita i alguna sorpresa dolça.

Per dinar, s’ha pogut gaudir cada dia d’un buffet de primer i un segon plat. Finalment, per anar a dormir bé amb una digestió agradable, el sopar ha estat lleuger a base de cremes i un segon plat.

Una experiència completa que feia difícil restar-ne neutre. La consciència del treball que va provocar el Natxo amb les seves músiques, silencis i paraules va contagiar la cuina d’Emphasis. Gent molt agraïda que també van acompanyar a preparar la taula i alguns plats.

A la cuina d’Emphasis és difícil allunyar-se quan algú hi prepara plats. Es comparteixen experiències i algun consell sempre cau.

Un cap de setmana que se’ns dubte repetirem.