Voldries descobrir amb la família o amics el món dels bolets al Berguedà? O simplement omplir una bona cistella de bolets? A Emphasis t’ho posem fàcil. Ja sigui per lliure o bé fent una sortida amb guies.

Anar a buscar bolets per lliure

És la manera preferida de molts caçadors de bolets, però sobretot recomanada pels qui coneixen la zona i tenen experiència. Pels qui vulguin aprofitar encara més el cap de setmana us ho posem fàcil.

A Emphasis disposem d’una cuina completa de la qual es pot fer ús i deixar els bolets llests per emportar a casa. També us oferim la possibilitat de preparar-vos un picnic per emportar o, si es vol alguna cosa més senzilla, entrepans amb pa del dia.

La sortida amb guies

És una molt bona opció pels novells. Els guies us explicaran com i on buscar bolets. A més a més, els us aprendreu quins dels que trobeu són comestibles o no, sempre amb explicacions adaptades a cada grup.

El bosc cal cuidar-lo, i per això és important conèixer com i quan anar-hi. Per fer-ho més fàcil, també us hem preparat una guia amb tota la informació que us cal tenir.

Reservant aquesta sortida, 2 dies abans de l’activitat us podrem confirmar el punt de trobada. D’aquesta manera, el guia pot fer un seguiment del clima i de l’aparició de bolets per fer una valoració de quin és el millor recorregut per l’activitat.

La durada aproximada és de mig dia, unes 4 hores. Se sol sortir a les 8:30 h del matí.

Preus i horaris

Si desitgeu anar per lliure, es pot reservar la tarifa habitual qualsevol dia de la setmana. Si desitgeu que us preparem un picnic o qualsevol altra necessitat especial, només cal que ens ho indiqueu!

Si per contra voleu venir amb guia, us proposem passar tot el cap de setmana amb pensió completa. Es pot entrar a l’hostal el divendres per dormir ja a lloc. El dissabte es començarà el dia d’hora i l’esmorzar serà tipus picnic. Després de l’activitat hi ha inclòs el dinar i sopar de dissabte, així com l’esmorzar tipus buffet de diumenge.

El preu per l’estada amb pensió completa és:

  • Adults i nens majors de 9 anys – 145€ per persona
  • Nens entre 3 i 9 anys – 104€ per nen
  • Nens entre 2 i 3 anys – 20€ pr nen
  • Menors de 2 anys no paguen

També us oferim la possibilitat d’aprofitar l’oportunitat amb mitja pensió. Inclou l’allotjament de les nits de divendres i dissabte, l’esmorzar tipus picnic del dissabte, i a escollir entre el dinar o el sopar. També entra dins el preu l’esmorzar tipus buffet de diumenge.

En aquest cas, el preu és:

  • Adults i nens majors de 9 anys – 130€ per persona
  • Nens entre 3 i 9 anys – 95€ per nen
  • Nens entre 2 i 3 anys – 10€ pr nen
  • Menors de 2 anys no paguen

Tota l’activitat inclou servei de guia i assegurança per anar amb la màxima seguretat al bosc.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment

Oferta Bombolla!!

Fes la reserva per 2 nits al preu de 600 eur.

Gener-Febrer

 

 

Consulta’ns