Escapada familiar amb raquetes de neu al Berguedà

Vine a gaudir de la neu en família! Segur que als més petits de la casa els agrada fer guerres de neu i un ninot… i ara també tenen l’oportunitat d’experimentar les raquetes de neu. Des d’Emphasis us posem a disposició una ruta de 2 hores amb guia.

A vegades sembla que per veure neu cal pujar fins les estacions d’esquí. Però a pocs minuts d’Emphasis hi ha els Rasos de Peguera. Des d’allà podeu començar una ruta suau amb els nostres guies especialitzats en raquetes de neu.

Aquesta activitat permet passejar sobre neu verge al llarg de paisatges de conte. A més a més, és d’allò més divertida i apta per a tots els nivells, ja siguin participants petits o grans.

Tot i que queda a poc més d’una hora de Barcelona, podeu allotjar-vos amb nosaltres i fer el cap de setmana més complet. Us oferim la possibilitat de contractar mitja pensió i l’activitat, així només quedarà decidir com acabeu de gaudir del dia. Si en acabat la ruta en raquetes de neu no n’heu tingut prou, no patiu. Us podem informar i oferir altres activitats de neu!

Les sortides són cada dissabte i hi ha dos horaris disponibles: a les 10h i a les 15h. Així doncs, podeu venir el divendres nit per començar el dissabte ben d’hora, o bé començar per l’activitat i despertar-vos el diumenge amb vistes sobre la muntanya.

El preu és de 82€ per adults i de 72€ per nens més grans d’11 anys.

Reserva la teva estada amb nosaltres i no t’ho perdis!