Carrer de la Creu 61 Casserres, Berguedà tel. 639 313 852 / 93 822 59 07

cristina

Fins el 8 de GENER. Promo Cristina Manyer

PROMO PRE-NADAL. Cristina Manyer

foto-cristina-manyer

 

Fins el 8 de gener s’aplicarà 10% de descompte en els tallers de Cristina Manyer.

Fent tot el pack  ( 2 tallers + RETIRO )  gaudiu de la primera visita de Coaching nutricinal amb la Cristina Manyer per garantir una bona continuitat

Cristina Manyer:

“Vaig començar el camí en l’Escola de Cuina Energètica de la Montse Bradford aprenent de les mans de la EcoXef Mireia Anglada continuant en l’Escola de Macrobiòtica de Catalunya -ESMACA- per acabant-me formant a l’IFPS Roger de Llúria especialitzada en Dietètica Naturista i Oriental, Cuina Naturista i Oriental, Cuina aplicada a la Dietoteràpia de les mans de la EcoXef Montse Vallory, Lucía Redondo y Olga Cuevas.


Vaig aprofundir en Criança Natural i Nutrició Esportiva cursat en el mateix centre IFPS Roger de Llúria.


Sempre amb ganes de saber més he realitzat un intensiu de cuina RAWamb en Javier Medvedovski”.

 

“Som i sentim el què mengem.

Amb aquesta frase vull dir que les emocions venen molt condicionades per la salut dels òrgans que alhora aquests depenen de la qualitat de l’alimentació. Amb una alimentació viva i neta aconsegueixes que els teus òrgans estiguin nets i vitals aportan-te a tu energia, alegria i benestar emocional.


M’agrada està en constant evolució i aprenentatge per això enguany he iniciat el Coaching Nutricional i Sanitari al ICNS cursat durant 2 anys on encara aprofunditzaré més en la part emocional i psíquica que impedeix aconseguir els objectius dietètics.


Les excuses només són traves psíquiques que ens imposem davant d’un nou canvi, del no saber, davant de la por, podriem dir que és un petit mecanisme de defensa però que només t’impideix portar a terme el que realment vols fer.


Sigues fort, positiu i comença avui mateix el canvi cap a una nova vida.”

19 de desembre de 2016

Deixa un comentari